toshiba-signatur-tekstil-kjarlighet-i-miljo

Kort fortalt, oppretthold høy effekt, lave strømutgifter og lang levetid!

Hvorfor service?

For å sikre at din varmepumpe opprettholder en lang og effektiv levetid er det viktig å gjennomføre jevnlige servicer. Filtre må med jevnlige mellomrom renses. Dette er noe man kan gjøre selv i henhold til instruksjonsmanualen til din varmepumpe. Noen avanserte modeller har også automatisk filterrens.

En pumpe som har gått 2-3 år vil få smuss i radiatordelen, noe som er helt vanlig. Årsakene til dette er ulike. Noen hjem er mer utsatt for støv og pollen enn andre. Filtrene er konstruert for å slippe luft forbi foran og ikke støvet bak. Støv og andre mikropartikler setter seg i filter og noe inni radiatordelen. Ved manglende vedlikehold kan oppsamlingen i radiatordelen bli så stor at effekten reduseres betraktelig. Dette vil videre føre til at varmepumpen bruker mer strøm for å varme opp boligen.

Radioatoren er en konstruksjon som må behandles med forsiktighet. Man kan lett skade radiatoren hvis man forsøker å rense den selv. Vi bruker spesielle rensestoffer som er utelukkende laget for varmepumper og som er godkjent av produsenten. Slik vil smuss, mikropartikler og pollen bli løst opp kjemisk uten å skade radiatoren med fysisk/mekanisk rensing.

Bildene du ser under er av en 2 år gammel innedel med filtre og deksel fjernet. På bildet til venstre ser man at radiatorventilene er tiltettet av smuss og mikroskopiske støvpartikler. Her er det dårlig luftgjennomstrømning og effekten til pumpen er således svært dårlig.

for-service etter-service

Adresse

Nipedalen 37, 5164 Laksevåg

Telefon

+47 55 34 55 55

Email

post@berge-energi.no

toshiba-seiya-nordic-i-miljo

KONTAKT OG INFORMASJON

Bestill service her

Send oss gjerne en melding om du vil bestille service, eller om du har spørsmål rundt dette. Benytt skjemaet under eller send e-post direkte til service@bergeenergi.no. Du kan også ringe 55 34 55 55 + tastevalg 2.

Service
Kundetype
Hvilket merke trenger du service på?
Hvor lenge er det siden sist service?