toshiba-polar_sort-i-miljo

Autorisert forhandler av Toshiba, Panasonic og General varmeprodukter.

Hvorfor varmepumpe?

Vi har lang erfaring med både befaring og installasjon av varmepumper og aircondition i Bergen og omegn, samt er godkjent og autorisert leverandør av Toshiba, Panasonic og General.

Vi vet at det kan være vanskelig å finne den riktige varmepumpen, tilpasset don bolig, dine behov og dine ønsker. Kontakt oss derfor for en gratis, uforpliktende befaring og få profesjonell hjelp i valg av riktig pumpe.  og montører er spesialister i sitt fagfelt.

Vi er opptatt av å kvalitetsikre våre produkter og følge gjeldene bransjestandarder. Derfor samarbeider vi med viktige bransjeorgansisasjoner som Enova og Novap. Ikke minst gjennom at vi tilbyr produkter fra verdens ledende leverandører av varme- og klimanlegg er du sikret kvalitet og driftsikkerhet på våre løsninger.

 

Adresse

Nipedalen 37, 5164 Laksevåg

Telefon

+47 55 34 55 55

Email

post@berge-energi.no

KONTAKT OG INFORMASJON

Bestill befaring her

Send oss gjerne en melding om du ønsker gratis og uforpliktende befaring eller om du trenger hjelp i valget av ny varmepumpe. Benytt skjemaet under eller send e-post direkte til salg@bergeenergi.no. Du kan også ringe 55 34 55 55 + tastevalg 1.

Befaring
Kundetype
Ønsket merkeleverandør
toshiba-gulvmodell-i-miljo