Berge EnergiBerge Energi

Her kan du finne en oversikt over våre Luft / Luft produkter. Kontakt oss for pris eller mer informasjon.

toshibalogo-optimalisert

toshiba-daiseikai-8-25

Toppmodell

Daiseikai 8 tilfredsstiller kravene til høyeste energimerke og er best på strømsparing i kaldt klima. Få et uforpliktende tilbud på en Daiseikai 8.

toshiba-daiseikai-polar-luft-luft-varmepumpe

Bestselger

Toshiba Daiseikai Polar er vår bestselger og en kraftig varmepumpe som utmerker seg med stor kapasitet ved lave utetemperaturer og tilsvarende svært lav minimumseffekt for de milde periodene.

toshiba-suzumi-pluss-luft-luft-varmepumpe-t

Budsjettmodell

Suzumi Pluss er en rimelig varmepumpemodell med kompakt design. Den har god kapasitet og høy effektfaktor ved lave utetemperaturer.

_

Toshiba Daiseikai 8 Gulvmodell

Gulvmodell i toppklassen

Toppmodellen Toshiba Daiseikai 8 lanseres nå som gulvmodell. Den nye varmepumpen har høyere ytelse ved lave utetemperaturer og har nå et garantert driftsområde ned til -25 °C.

toshiba-multi-luft-luft-varmepumpe-t

Dekker store energibehov

Toshiba Multisplitt er en kraftig varmepumpe med to innedeler som dekker store energibehov. Oppvarming med to innedeler gir jevnere fordeling av varmen i en større del av boligen og over flere plan.

Artikkel_general_big

SE_ASY-9_universal.indd

Designmodellen

Varmepumpen med en av de råeste varmekapasitetene i klassen, og best av alt, prisen er rimelig sammenlignet med andre med tilsvarende kapasitet.

SE_ASY-9_universal.indd

Gulvmodellen

Gulvmodellen fra General er en luft til luft varmepumpe som passer spesielt for den norske kalde vinteren.


vinterkongen

Vinterkongen

Varmepumpen Vinterkongen 2.0 fra Fujitsu General Limited har fått en kraftig oppgradering! Innedelen på varmepumpen har fått et renere og mer kompakt design. Derfor fremstår den nye Vinterkongen både mer estetisk og sterkere enn forgjengeren sin. _

for_0001_2000px-Panasonic_logo_(Blue).svg

73608782f50eb6af17bb69bdcd662692_L

Panasonic VE9NKE og VE12NKE er en varmepumpe i energiklasse A+++. Varmepumpene klarer dette på grunn av sitt unike avrimingssystem som sikrer at innedelen kan fortsette å varme, mens utedelen avrimes.

Panasonic CE9PKE

Panasonic HZ9/12 inverter+ produkter forbedrer egenskapene hos oppvarmingssystemen med over 20 % sammenlignet med en standard A-klasse. Dette innebærer også 20 % mindre forbruk og 20 % lavere strømregning.

Panasonic HE9PKE

Panasonic HE9PKE er flaggskipet blant varmepumper. Årets modell av HE9 har SCOP på 4,9 og er derfor blant de få som klarer de nye kravene for energiklasse A++. Panasonic HE9PKE er trimmet inn for kalde norske vintre.

Panasonic NE9PKE-1

Panasonic NE9PKE er varmepumpen for deg som vil ha Nanoe-G luftrensesystem, vedlikeholdsvarme, EcoNavi og annen funksjonalitet fra Panasonics toppmodeller, men til lavest mulige pris. Med NE-serien er du sikret Panasonics annerkjente produksjonskvalitet.

471bd07fdaa7b040f7ab8b2a13f8f35b_L

Panasonic CE er det rimelige alternativet for deg som ønsker en varmepumpe i topp kvalitet, men har begrenset oppvarmingsbehov og ikke har behov for funksjonaliteten i Panasonics toppmodeller. CE9PKE har SCOP på 3,90 og energiklasse A.
 

Panasonic E9PFE

En diskret gulvmodell, spesielt utviklet for lav montasje.