vinterkongen

Få et uforpliktende tilbud

Vi har dyktige og erfarne autoriserte forhandlere over hele landet. Få et uforpliktende tilbud på Vinterkongen

VINTERKONGEN 2.0 LUFT TIL LUFT VARMEPUMPE DESIGNET FOR NORDISKE VÆRFORHOLD.

Varmepumpen Vinterkongen 2.0 fra Fujitsu General Limited har fått en kraftig oppgradering! Med den nye innedelen er kapasiteten på varmepumpen forbedret med i forhold til den forrige utgaven. Innedelen på varmepumpen har fått et renere og mer kompakt design. Derfor fremstår den nye Vinterkongen både mer estetisk og sterkere enn forgjengeren sin. Den er enda bedre for nordiske forhold enn forgjengeren. Lenge leve Kongen!

General sin nordiske serie med varmepumper er designet spesielt for å håndtere det kalde norske klimaet, og sikrer deg varme selv om temperaturen skulle falle til minus 25 grader. Utedelens komponenter er konstruert for å tåle ekstra kalde temperaturer*, og en innebygd varmestav hindrer at utedelen fryser. Andre modeller i denne serien er varmepumpen nordisk designmodell og gulvmodellen.

Den orginale Vinterkongen fra General var trolig den første varmepumpen i verden som var utviklet med utgangspunkt i varming – og ikke kjøling. Den nye utgaven av General Varmepumpe sin Vinterkonge tar arven alvorlig og er bygget fra bunnen av etter nordiske spesifikasjoner og har en meget god varmefunksjon, selv ved ekstreme vintertemperaturer. Med forbedret varmeveksler og vifte tar det derfor kort tid å varme opp rommene i din bolig, selv på norske vinterdager. Modellen er så bra at den høsten 2015 ble best i test. Som Aftenposten skrev om den store varmepumpeguiden; denne modellen gir deg mest varme for pengene! Filtreringssystemet i varmepumpen er utviklet for å gi mennesker med astma, bedre luftkvalitet. Takket være det siste innen varmepumpeteknologi fra Fujitsu General Limited kommer den kraftige varmepumpen i et enkelt og stilrent design.

berge_viking