SE_ASY-9_universal.indd

Få et uforpliktende tilbud

Vi har dyktige og erfarne autoriserte forhandlere over hele landet. Få et uforpliktende tilbud på General Gulvmodellen

GULVMODELLEN FRA GENERAL ER EN LUFT TIL LUFT VARMEPUMPE SOM PASSER SPESIELT FOR DEN NORSKE KALDE VINTEREN.
GULVMODELLEN GIR GODT MED VARME LANGS GULVET.

Gulvmodell Nordisk luft til luft varmepumpe fra General gir ekstra godt med varme langs gulvet. I tillegg har modellen et støv- og antibakteriefilter som gir renere luft. Derfor er Gulvmodellen spesielt attraktiv for barnefamilier – og de som har boliger med kalde gulv. Gulvmodellen til General gjorde det meget bra i den store varmepumpeguiden høsten 2015 og ble best i test! Aftenposten skrev om den store varmepumpeguiden og de modellene som ble best i test.
Gulvmodellen er en del av General sin nordiske serie og er derfor svært effektiv og kan varme opp et rom på meget kort tid. Denne Nordiske Varmepumpen passer spesielt for den Norske Vinteren og har et slankt og enkelt design som gjør den ideell for montering inntil vegg eller under vinduer. Det unike med denne modellen er at den kan gi en direkte luftstrøm langs gulvet om ønskelig. Gulvmodellen har også et deodiseringsfilter som bryter ned vond lukt og fjerner bakterier. Modellen kan også bygges inn i veggen. Andre nordiske modeller fra Fujitsu General limited er varmepumpen nordisk designmodell og Vinterkongen 2.0.

EGENSKAPER GULVMODELL VARMEPUMPE:

• Jevn varmefordeling i rommet
• Støv- og antibakteriefilter
• Automatisk oppstart ved strømavbrudd
• Kan også brukes som airconditioner

Ved hjelp av en egen knapp på varmpepumpen for vedlikeholdsvarme kan romtemperaturen enkelt stilles inn til ikke å falle lavere enn 10°C. Dette sikrer at rommet ikke blir for kaldt.

Ved hjelp av en egen knapp på varmpepumpen for vedlikeholdsvarme kan romtemperaturen enkelt stilles inn til ikke å falle lavere enn 10°C. Dette sikrer at rommet ikke blir for kaldt.