Berge EnergiBerge Energi

Butikken

Vi har satset stort og kan gi deg en førsteklasses opplevelse av våre varmepumper. Her vil du kunne se et rikt utvalg fra ulike leverandører. Vi hjelper deg med å skreddersy riktig varmepumpe tilpasset ditt behov. Minst like viktig er at du i vårt showrom vil kunne se og høre de ulike pumpene slik at du på forhånd vet hvordan de fungerer.

Vi fører bare kjente merkevarer som Panasonic og Toshiba.Dette er med på sikre deg et kvalitetsprodukt med lang og sikker driftstid.Våre anerkjente produkter brukes i mer enn 110 land verden rundt. Både private kunder og bedrifter velger disse på grunn av høy kvalitet og bredt sortiment.Nøkkelen til slike kvalitetsprodukter ligger i satsing på forskning, moderne teknologi, kvalitet og innovativt design. I tillegg jobber våre leverandører konstant for å imøtekomme dagens og fremtidens krav fra markedet.En investering i en driftsikker varmepumpe med lang levetid vil gi deg mange gode år med lave strømregninger og komfortabelt inneklima. Med dagens mangfold og sortiment av varmepumper ønsker vi i Berge Energi å hjelpe deg som kunde på en best mulig måte.

Vi vet at det kan være vanskelig å orientere seg i markedet når en skal velge riktig varmepumpe. Derfor vil vi yte den beste service og kunnskap vi har opparbeidet oss med lang erfaring i markedet. En varmepumpe er ikke bare en varmepumpe.

Med det brede utvalg vi står ovenfor i dag kan vi sammen med deg finne fram til det produktet som oppfyller dine krav til kvalitet og effektivitet. En varmepumpe må være riktig dimensjonert for at den skal være effektiv og gi deg størst besparelse på strømregningen. I vårt nye showrom vil du møte erfarne medarbeidere som kan hjelpe med å finne en skreddersydd løsning tilpasset dine behov.

I vår tid spiller design og estetikk en stor rolle i et moderne hjem. Vi har derfor et rikt utvalg av moderne pumper med et innovativt design som også oppfyller slike krav. I butikken vil du kunne se og ikke minst høre våre varmepumper i drift. Slik kan du gjøre deg kjent med hvordan et varmepumpesystem fungerer i virkeligheten og ikke bare hvordan den ser ut på papiret.

Som et viktig ledd i vårt kvalitetstilbud tilbyr vi også befaring hjemme hos deg kostnadsfritt. Slik vil våre profesjonelle montører utforme en skreddesydd og riktig dimensjonert løsning tilpasset ditt hjem. Vi vil da kunne anbefale deg strategisk plassering av varmepumpen slik at du vil oppnå større effektivitet, bedre inneklima og mer besparelse på strømregningen.

kontoret

Velkommen innom oss for en prat. Du finner oss her:

Berge Energi AS
Nipedalen 37
5164 Laksevåg